top of page

Sommerfugleffekten i helsevesenet

IMG_5600.JPG

Jeg inviterer deg til å utforske og forbedre de ansattes kompetanse innen psykisk helse gjennom mitt unike undervisningstilbud som erfaringssformidler. Mine foredrag og workshops er utformet for å være både engasjerende og respektfulle, skreddersydd for helsevesenet. Ta gjerne kontakt i dag for å diskutere hvordan vi sammen kan bidra til å styrke ditt team. Jeg ser frem til å være en del av den meningsfulle forskjellen vi kan gjøre sammen.

VAR JEG SYK ELLER HADDE JEG DET BARE VANSKELIG?

Da jeg først ble innlagt i psykiatrien som 16-åring, bar jeg med meg mye smerte og et sterkt ønske om å bli sett og hørt. Dessverre ble fokuset primært rettet mot å finne ut hva som var galt med meg, i stedet for å forstå hvorfor jeg opplevde så mye vanskeligheter.

I en periode var Svein Gran min psykolog, og jeg deler litt om min bakgrunn og hva som ledet til min innleggelse i psykiatrien, samt hva som bidro til at jeg forble der i hele 12 år.

Jeg utforsker hendelsene og reflekterer over hvordan de har ført meg til dagens situasjon, der jeg er gründer og ansatt som erfaringsformidler i bofellesskap og som en del av fagtemaet i BOAP (Bo og aktivitet psykisk helse) i Stavanger kommune. Jeg reflekterer også grundig over min egen rolle gjennom hele prosessen.

Sammen deler vi våre opplevelser og erfaringer fra våre møter, sett fra ulike perspektiver. Vi oppfordrer til spørsmål fra publikum.

Målet med dette foredraget er å etterlate en følelse av ettertanke, refleksjon, inspirasjon og aller viktigst, håp.

bottom of page