Sommerfugleffekten er en liten organisasjon som driver med formidling av personlige

historier gjennom undervisning, dokumentar, web serie og filmsnutter. Vårt fokus er psykiatri, tabu tema, undervisnings tilbud til skoler, - helsevesen og bedrifter.

 Våre prosjekter startet med én idé:

 

Vi laget en kortfilm om historien til Silje Marie. Konsekvensene av mobbing, mange år i psykiatrien og hva som gjorde

henne frisk. Intensjonen var å bruke filmen og å kombinere dette med at hun fortalte sin historie. Dette har utviklet seg til flere prosjekter, og vi har nå 5 prosjekter i produksjon. Les mer om de her.

 

Ideén bak navnet vårt Sommerfugleffekten er symbolikken som ligger bak dette navnet, små handlinger kan få store konsekvenser, positivt og negativt.

Fotograf: Chris Kolnes

 

Daglig leder

 

Kreativ - målbevisst - nysgjerrig

Inger Lene er regissør med fokus på stemninger og på å utvikle bevissthet. Hun elsker å skape sammen i team, med fokus på det personlige, innhold og at prosessen skal være gøy.

 

 

Inger Lene Stordrange

ingerlenestordrange@gmail.com               954 37 622

 

Erfaringsformidler

 

Livsglad - modig - ressurssterk

Silje Marie har en "doktorgrad" med 10 års erfaring som tidligere pasient i psykiatrien. I dag er trening hennes medisin. Engasjert, ydmyk og har stor evne til å by på seg selv, for at andre kan få muligheten til å lære noe gjennom hennes historie.

 

 

Silje Marie Strandberg

Når vi utvikler våre prosjekter bruker vi kunnskapen fra Silje Marie sin livshistorie 

til kunnskap for andre.

 

Vi har blitt bevisst nytten av å trene seg opp på å kommunisere og uttrykke følelser. Åpenhet og kommunikasjon er et viktig verktøy i alle våre prosjekter. Vi har erfart at når noen tør å by på seg selv og sin sårbare historie, treffer dette publikum sterkt. 

 

Etter hvert som vi lager flere filmsnutter, håper vi at skolene bruker dette i undervisning og at det kan føre til åpen debatt og diskusjoner rundt de ulike temaene. Filmene ligger gratis under "Undervsiningsrommet" og "De modigste jeg vet".

 

Vår drivkraft er å bidra med mer bevissthet på sårbare tema, som vi formidler så personlig vi kan.

 

Besøksadresse:

Sommerfugleffekten

C/O TD Veen AS

Eiganesveien 95
4006 Stavanger

 

Org nr.913 814 142

 

© 2018 by Siljedesign.com