Kjøkkenstudio presenterer serien  "De modigste jeg vet".

Kjøkkenet er hjemmets hjerterom. Over en kopp te inviterer vi til den gode samtalen. Her vil vi etter hvert som vi får finansiert og produsert, legge ut en filmserie på 6 episoder med fantastiske mennesker som tør å by på seg selv og sin historie.

Episode 1 -

Mobberens perspektiv

 

 

Varighet: 20 min

Sponset av: TvP Broadcast og Stormberg stipend.

 

Noen av de største og sterkeste øyeblikkene jeg har hatt, er når jeg har fått lov å lytte til, observere og snakke med mennesker som har bydd på seg selv.

 

Gjennom deres raushet om ting som har vært vanskelig, utfordrene, tabu, ”forbudt” eller smertefullt, har jeg lært mye. Vi er ennå et samfunn som har en vei å gå i forhold til å akseptere oss selv, og ikke minst akseptere andre slik de er. Derfor trenger vi modige mennesker som tør å vise ansikt, som tør å fortelle fra sitt perspektiv, sin historie.

 

Min interesse i forhold til mennesker og film, kombinerer jeg med min trivsel hjemme på mitt kjøkken. Og resultatet blir denne serien som jeg vil dele med dere. Fremover vil jeg presentere noen av de mennesker som jeg beundrer, med variasjon på innhold og tema. Velkommen som flue på mitt kjøkken!  - Inger Lene

Ruben Elde og Marius Lode

Episode 2
Episode 5

Ikke tilgjengelig enda

Episode 3

Ikke tilgjengelig enda

Episode 6
Episode 6

Ikke tilgjengelig enda

Episode 4

Ikke tilgjengelig enda

“De modigste menneskene jeg kjenner, er de som tør by på seg selv og sine følelser. Som tør blomstre fullt og helt i sin sanne natur." 

- Inger Lene Stordrange, prosjektleder på serien

   "De modigste jeg vet".

© 2018 by Siljedesign.com